Ο χώρος μας


 


Το κέντρο ποδολογίας μας δημιουργήθηκε το 2013 στην Θεσσαλονίκη από τη Βικτωρία Μπεκροδημήτρη, πτυχιούχο ποδολόγο Γερμανίας.

Με τις εξειδικευμένες γνώσεις, τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, την αυστηρή υγιεινή και πάνω απ΄ όλα την αγάπη μας για το επάγγελμα μας, δημιουργήσαμε έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο στον οποίο μπορούμε να προσφέρουμε ανακούφιση και λύσεις στα προβλήματα των κάτω άκρων σας.


Η πρόοδος της τεχνολογίας, και η συνεχής επιστημονική κατάρτιση παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο χώρο της ποδολογίας, μας διευκολύνει να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία ασθενείς υψηλού κινδύνου όπως διαβητικούς και αιμοφιλικούς.
 

Μέσω των σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, της πολύχρονης εμπειρίας μας και της άριστης γνώσης του αντικειμένου, εντοπίζουμε την πραγματική αιτία των προβλημάτων των κάτω άκρων σας (ενοχλητικοί κάλοι, παραμορφωμένα νύχια), με στόχο τη σωστή θεραπεία και την άμεση επίλυση του επώδυνου προβλήματος σας.
 


Όταν διαγνώσουμε παθολογίες των ποδιών που χρίζουν ιατρικής παρακολούθησης, σας παραπέμπουμε στην σχετική ιατρική ειδικότητα (διαβητολόγους, δερματολόγους, ορθοπεδικούς, αγγειολόγους) .
 

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ.